KDO SEM?

mcsitelogo.jpg

O MENI

"Kdo sem" ni naključno vprašanje. Prav to se vprašam vsakič, ko situacija zahteva, da povem ali zapišem nekaj o sebi. Sem Neva. Sem ustanoviteljica Sensual Studia. In sem ženska, ki ne glede na to, v kakšnem stanju je svet, v kakšnem stanju so odnosi in v kakšnem stanju smo mi sami, verjamem, da smo na pravi poti. 

Moje "zbujanje" se je začelo zelo zgodaj - tam nekje pri 15., ko sem prvič slišala, da sem za svoje življenje in srečo odgovorna sama. In še traja. Zadnjih nekaj let sem kot del svojega vseživljenjskega učenja, intenzivno posvetila raziskovanju človeškega načina delovanja - predvsem me je zanimal vidik nas žensk. Prek številnih mentorjev, učiteljev in sodelavcev sem začela spoznavati, da sta človeško fizično telo in naše počutje nerazdružljivo povezana. Ne le to - lahko rečemo, da je to eno in isto. Na tem razumevanju sem ustvarila studio, v katerem ženske vadbo izvajamo na tak način, da skozi trening ozaveščamo fizično-emocionalne povezave. Skozi vadbo se zato dogajajo fizične, pa tudi emocionalne transformacije, kar je za nas ženske, ki smo po svoji naravi čuteča bitja, izjemnega pomena. 

SENSUAL EMBODIMENT je program, ki bi ga morala v svoje življenje spustiti čisto vsaka ženska. V to sem prepričana. Zato moje delo ni le delo. Je misija za katero živim. 

 

Formalna izobrazba:

- FDV, Univerza v Ljubljani (uni. dipl. komunikolog)
- Oklahoma State University, ZDA
- London School of Public Relations
- Kaplan International College Oxford, VB
- Kaplan International College Bournemouth, VB
- Enforex Alicante, Španija

Osebnostna rast:

www.modrost.si - učenje sproščanja, umirjanja, meditacije in več   kot 15 let osebnostnega coachinga

- www.ana-sensual.hr - izobraževanje za inštruktorja senzualnega   plesa

www.sfactor.com - Sheila Kelley S Factor Los Angeles - izobraževanje in individualno delo z inštruktorji senzualnega plesa

- Tony Robbins - seminarji osebnostne rasti in online izobraževanja

- www.mantakchia.com - delavnice in seminarji TAO zdravilnih tehnik s Taoističnim mojstrom Mantak Chia

- savinaatai.com - delavnice, tečaji ter vadba ženske energije in         moči 

www.sakura.si - karmična diagnostika

Reference:

"Neva se već tri godine educira na području kineziološko psiholoških transformacija u našem edukacijskom centru. Ona inspirira svojom strasti, ljubavi i predanosti prema onome što radi. Obzirom na njezine sposobnosti i postignuća sigurna sam da će njezin meditacijski centar biti jedinstveno mjesto u kojem će svaka žena dublje upoznati sebe te pomaknuti vlastite fizičke i emocionalne granice. Vjerujem da ćemo još dugo pomicati Nevine, ali time i vaše osobne granice."

 

Ana Kuhanec Brašnović, magistar kineziologije