SENSUAL WORKSHOP - začuti svoje telo, sobota 31.8., 11.00 - 15.00

August 22, 2019

 

SENSUAL DELAVNICA bo odličen uvod v novo sezono senzualnega plesa. Namenjena bo čisto vsem ženskam, ki so se že kdaj srečale s senzualnim plesom na drogu, ne glede na trenutno znanje in "formo". 

 

Delavnica je neposredna strnjenka znanja, pridobljenega in nadgrajenega na treningih v S Factor šoli v Los Angelesu ZDA. 

 

S Factor studio v Los Angelesu v Kaliforniji je tisti plesni studio, kjer se je zgodba senzualnega plesa ob drogu pred skoraj dvema desetletjema pravzaprav začela. Poslanstvo studia je v ženskah prebujati "erotično boginjo", ob tem pa nudi šola možnost ozaveščanja ženskega telesa in emocij skozi ples in ples ob drogu. 

 

Naša tokratna delavnica bo sestavljena iz treh delov (podobno kot so sestavljeni naši redni treningi), le da bo tokrat vsak od teh delov nekoliko drugače zasnovan. Rdeča nit vsakega od njih pa bo enaka: začutiti svoje telo, začutiti, kaj naše telo potrebuje v tem trenutku. 

 

1. del - plesno ogrevanje (workout)

2. del - nadgrajevanje znanja uporabe plesnega droga

3. del - ples 

 

Delavnica je namenjena vsem ženskam, ki so se že kdaj srečale s senzualnim plesom (oz. imajo izkušnjo senzualnega plesa), ne glede na trenutno stopnjo znanja in telesno formo. Število prijav je omejeno. V primeru večjega števila, se bo delavnica razdelila v dva termina (glede na stopnjo znanja). 

 

TERMIN DELAVNICE: sobota, 31. avgust 2019

URA: 11.00 - 15.00

INVESTICIJA: 40 EUR

LOKACIJA: Sensual meditation center, Popovičeva 10, 2000 Maribor

 

PRIJAVE NA: info.sensualmeditation@gmail.com ali na 031 395 368. 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© Kivi komunikacija, Neva Čuček s.p., Ljubljanska 102, 2000 Maribor

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now