4-STOPENJSKI TEČAJ PRAVILNE STABILIZACIJE, začetek: 14.3.2020

Tečaj pravilne stabilizacije s certificirano DNS terapevtko Gabrijelo Krope

Vabljena na 4-stopenjski tečaj pravilne stabilizacije telesa, kjer se bomo naučile pravilne aktivacije steznika skozi trebušno dihanje ter vseh vsakodnevnih gibov, ki jih že izvajaš in skozi katere boš svoje telo ponovno naučila pravilne aktivacije mišic ter jih avtomatizirala na novo.

KAJ SE BOŠ NAUČILA?

  • pravilne stabilizacije oz. kaj je prav in kaj narobe

  • kontrole gibov, ki vodijo v stabilnost telesa vedno in povsod

  • mini trikov pravilne vadbe, ki jih boš lahko ponesla v vse vadbe in aktivnosti, ki jih počneš v svojem življenju

  • uporabe tiste notranje moči, ki jo karateisti uporabijo, da razpolovijo kamen, ti pa boš z njo pridobila zdravo in hvaležno hrbtenico ter sproščeno gibanje vseh tvojih okončin brez poškodb in bolečin

Tečaj bo potekal štiri sobote zapored, s pričetkom 14.3.2020 ob 10h, v Sensual meditation Centru v Mariboru. (14.3., 21.3., 28.3., 4.4.)

Skupna cena tečaja v 4 delih je 70 eur.

Prijavite se na e-mail: info.sensualmeditation@gmail.com.

Število mest je omejeno.

O Gabrijeli:

Gabrijela Krope je po izobrazbi diplomirana fizioterapevtka s certifikatom DNS terapevtke, pri Rehabilitation Prague School ( avtor certifikata je dr. Pavel Kolar ).

Pri svojem delu združuje izjemno širok spekter znanj in dokazuje natančno razumevanje delovanja telesa, tako s stališča anatomije, fiziologije, kot tudi razumevanja energijskega delovanja človeka.

Delavnice z Gabrijelo so prava pot raziskovanja sebe in kot take primerne za vse, ki verjamejo, da lahko s svojo življenjsko naravnanostjo in odgovornostjo zase vplivajo na kakovost svojega življenja.