VIT & SENSUAL (začetek: 21.6.)


VIT & SENSUAL je spletni program, znotraj katerega boš lahko skozi 40 video vsebin sebe spoznala kot žensko in se naučila po žensko skrbeti zase. Naš trening, naše vaje, naše dnevne rutine morajo biti drugačne od "moško" oblikovanih treningov. Zato ti bo teh 40 objavljenih videov vedno ostalo v pomoč. Lahko pa jih seveda nadgrajuješ in kombiniraš s sebi ljubimi vadbami.

PRIDRUŽI SE ZASEBNI FACEBOOK SKUPINI >> VIT & SENSUAL

KAJ BOŠ DOBILA?

- VIDEO VSEBINE IN PRAKTIČNI NASVETI

- TEHNIKE DIHANJA IN RAZTEGOVANJA

- OBLIKOVANJE TELESA IN VAJE ZA MOČ

- MEDITACIJE IN TEHNIKE SPROŠČANJA

- PLESNO GIBANJE ZA KREPITEV VITALNOSTI

- POVEZOVANJE TELESA IN ČUTNOSTI

- NEGOVANJE ŽENSTVENE ENERGIJE

Vsi videi, do katerih prejmeš dostop, ti bodo ostali in jih lahko spremljaš tudi za nazaj. ​Ne glede na to, kdaj se skupini pridružiš, lahko vse vsebine pogledaš tudi za nazaj.

Vsebine so oblikovane tako, da jih lahko uporabljaš v vsakodnevnem življenju: za oblikovanje svojih dnevnih rutin negovanja telesa, umirjanja, sproščanja, dihanja, stretchinga, meditacije, treninga in vsega, s čimer skrbiš za svojo vitalnost. Vso znanje, ki ga prejmeš, boš lahko vključila v svoje obstoječe dnevne rituale in s tem še nadgradila poznavanje in negovanje sebe.

Vsebine se bodo nalagale od 21.6.2020 dalje. Predvidoma bo vsak drugi dan objavljena nova video vsebina. Vse vsebine bodo dostopne najkasneje 31.8. 2020, ogled vseh 40 videov pa bo mogoč za nazaj. Pridružiš se lahko kadarkoli po 21.6.2020.

_________________

KAKO SE PRIJAVIŠ?

Če si Facebook uporabnica, s klikom obišči zasebno Facebook skupino VIT & SENSUAL.

Pošlji prošnjo za pridružitev skupini in prejela boš predračun. Ob plačilu ti bo omogočen dostop do skupine in s tem do vseh vsebin znotraj skupine.

INVESTIRAJ VASE - vsak video za simbolično ceno 1 eur + DARILO!!

Skupaj bo do 31.8. v skupino naloženih 40 videov. Plačilo za dostop do strani je 35 eur, ob tem pa ti še 5 video vsebin podarim GRATIS.

__________________

Za vse dodatne informacije se lahko obrneš tudi na

e-naslov: info.sensualmeditation@gmail.com

ali na tel: 031 395 368 (Neva)

Se vidimo v VIT & SENSUAL Facebook skupini!