Delavnica Kriya tantra joge za pare, 7. in 8. novemberTokrat se bomo v Sensual studiu družili v paru. Delavnica Kriya tantra joge za pare je primerna za vse, ki čutijo, da spolnost nosi v sebi velik potencial za mistična izkustva; za vse, ki vidijo, da nam je bil z manipulacijo občutkov krivde in sramu skozi zgodovino odvzet stik s tem izvorom moči, ki nam omogoča doživljanje božanskega brez posredovanja institucij, religij in ideologij. Primerna je za vse, ki v duhu tantričnega pogumnega temperamenta cenijo samostojnost, neodvisnost in razmišljanje izven običajnih okvirov. Pridite, če bi se radi s partnerjem globoko intimno povezali in nadgradili vaš odnos. Ne potrebujete nikakršnega predznanja, če pa že prakticirate v kakšni drugi jogijski smeri, boste postopno pridobili razumevanje, kako lahko svojo meditacijsko prakso vključite v spolno življenje.


Ključni poudarki delavnice:


- globoka intimna povezanost s partnerjem

- nadgraditev in poživitev intimnega odnosa

- osnove tantričnega pristopa k spolnosti

- prepoznati božansko v sebi in v partnerju

Na delavnici bodo predstavljene osnove tantrične meditacijske prakse, raziskovali bomo, kako biti iskren in spontan v duhu tantričnega temperamenta. Spoznali boste pomen energije kundalini in osnove tantričnega pristopa k spolnosti. Učili se bomo prepoznavati božansko v sebi in svojem partnerju in kako lahko naše ljubljenje poglobimo in uporabimo kot odskočno desko za doseganje spremenjenih stanj zavesti.

Na delavnici ne delamo nobenih spolnih praks, dobili pa boste nasvete in navodila za delo doma.

Program:

  • Spolnost in meditacija

  • Tantrični vidik spolnosti

  • Dinamična meditacija Ognjeni dih – osvobajanje od čustvene prtljage Usmerjanje in izmenjava energije Kundalini masaža hrbta Sočutna komunikacija v odnosu

  • Osnovni tantrični obred

Termin:

petek 6.11. uvodni del, 19.00 - 22.00

sobota 7.11. in nedelja 8.11., delavnica, 10.00 - 22.00 (z vmesnim odmorom za kosilo)


Cena: 300 euro na par


Lokacija: Sensual Studio, Popovičeva 10, 2000 Maribor


Prijave in vse informacije: info.sensualstudio@gmail.com ali na 031 395 368 Število udeležencev je omejeno na 6 parov, zato pohitite s prijavo.

O voditelju:

Jaka Kovač se je z meditacijo in Kriya Tantra jogo srečal leta 2000, od leta 2006 jo je redno prakticiral pri Polo ni Sepe Hitchcox – Ambikanamdi). Pri Poloni je je opravil učiteljski tečaj in bil iniciran v Kriyo. Dokončal je dvoletni študij Kriya joge pri dr. Jonnu Mumfordu (Swami Anandakapila Saraswati), pri katerem nadaljuje študij. Več let je bil Polonin asistent, skupaj s partnerko Anjo pa vodi delavnice tantre, meditacije in sproščanja v Izolski Joga sobi. Sicer je trener komunikacije, voditelj izobraževanj in facilitator, 20 let je bil trener juda.